Fruske Terme-Prve terme u Srbiji!
Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

Fruske Terme, Wellness i spa

Tretmani lica

Tretmani lica imaju za ulogu da hidriraju kožu, vrše mikrocirkulaciju što u suštini utiče na stvaranje fibroblasta koji utiču na proizvodnju kolagena i elastina koji daju čvrstinu i elastičnost kože. Tretman lica efikasno stimuliše ćelijsku regeneraciju, naročito tamo gde je veoma osetljiva koža u regionu oko očiju i usta, vraća turgor i podstiče funkcije epiderma, usporavajući opuštanje kože i ublažavajući znake starenja. Prema tipu kože zavisi i sam izbor kao i način izvođenja tretmana.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Tretmani tela

Jedan od najboljih načina da pobegnete od svakodnevnice i nagradite sebe je briga o spostvenom telu. Svi naši terapeuti su visoko kvalifikovani za različite vrste masaža i tretmana, tako da vam možemo garantovati najbolje stručnjake u ovoj oblasti koji će vam pomoći da odaberete najbolji tretman tela koji odgvora vašim potrebama.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Masaže

Masaža vam pomaže da živite kvalitetnije i zdravije što uključuje: bolju cirkulaciju, smanjenje krvnog pritiska, oslobađanje od stresa i napetosti, ojačavanje imunološkog sistema, poboljšavanje spavanja, povećanje fleksibilnosti i uklanjanje bola u određenim regijama tela. Predstavlja najstariji način isceljenje koji dovodi u stanje harmonije dušu i telo. Ona je važna karika u stvaranju kulture zdravog života. Masaža nije samo relaksacija već predstavlja preventivnu metodu protiv nakupljanja stresa i za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti. Zato vašem telu priuštite potpuno opuštanje uz prijatnu muziku, mirise esencijalnih ulja i spretne ruke naših terapeuta.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Rituali za telo

Spa rituali su osmišljeni da vas odvedu na putovanje relaksacije i revitalizacije uz upotrebu prirodnih sastojaka i neodoljivih aroma. Svaki ritual je pažljivo kreiran kako bi vam pružio potpuno iskustvo opuštanja tela i uma omogućavajući vam da se prepustite trenutku i uživate u blagodetima ovih tretmana.

Cenovnik usluga