Tretmani lica

Tretmani lica imaju za ulogu da hidriraju kožu, vrše mikrocirkulaciju što u suštini utiče na stvaranje fibroblasta koji utiču na proizvodnju kolagena i elastina koji daju čvrstinu i elastičnost kože. Tretman lica efikasno stimuliše ćelijsku regeneraciju, naročito tamo gde je veoma osetljiva koža u regionu oko očiju i usta, vraća turgor i podstiče funkcije epiderma, usporavajući opuštanje kože i ublažavajući znake starenja.
Prema tipu kože zavisi i sam izbor kao i način izvođenja tretmana.

Brzi tretman za revitalizaciju kože. Sastoji se od tri faze: čišćenje mlekom, čišćenje tonikom i aplikacije morskog spreja.
Cold linija je namenjena za ishranu i negu suve i osetljive kože sa oštećenom barijerom koja je ranjiva i osetljiva na spoljne uticaje. Obnavljajuća formula koja oporavlja i umiruje kožu, redukuje crvenilo i osećaj zatezanja do 24h.
Tretman za bore sa efektom podmlađivanja koji snažno hidrira i omekšava kožu. Fine linije i bore su vidljivo uglađene.
Ekskluzivan Thalg-ov patent kao rezultat 50 godina istraživanja, sa jednostavnom moći regeneracije za dostizanje apsolutne perfekcije u samo jednoj kapi. Namenjen svim ženama koje žele zadivljujuću i perfektnu kožu nezavisno od tipa kože ili starosnog doba. U svom sastavu sadrži čak 64% od 100 % morske biometričke nutrijente esencijalne za proces regeneracije i dostizanje zadivljujućeg tena.
Otkriva lepotu i sjaj kože za samo 50 minuta. Koža postaje blistavija, uglađenija, ten je svež i ružičast bez znakova umora. Predstavlja otkriće za blic efekat osveženja lica, eleminisanje sivog i žutog tona kože.

Tretmani tela

Potrebno je s' vremena na vreme priuštiti sebi beg od svakodnevnice uz masažu koja zadovoljava vaše potrebe. Svi naši fizioterapeuti su visoko kvalifikovani za različite vrste masaža, tako da vam možemo garantovati najbolje od svake izabrane masaže. Masaža vam pomaže da živite zdravije što uključuje: bolju cirkulaciju, smanjenje krvnog pritiska, oslobađanje od stresa i napetosti, ojačavanje imunološkog sistema, poboljšavanje spavanja, poboljšavanje fleksibilnosti i uklanjanje bola u određenim regijama.

Tretman sa kiseonikom za razbijanje masnih naslaga i mršavljenje sa efektom uklanjanja pomorandžine kore, pomaže koži u borbi protiv mlitavosti istovremeno je oblikuje i zateže.
Ovaj tretman namenjen je osobama koje očekuju detoksifikaciju tela najvišeg nivoa. Morske alge nalaze se ispod peska u dubinama crnog mora i pogodan je za drenažu i izbacivanje viška vode.
Tretman obuhvata masažu celog tela i terapeutski pritisak se reguliše po vašoj želji. Mleveni zlatni biseri učiniće vašu kožu besprekorno glatkom, dok će raspoređene čestice bisera na vašoj koži dati posebnu blistavost.
Jedinstven tretman na tržištu usmeren na višak masnih naslaga koji se skuplja u predelu stomaka, nataložene kao posledica stresnog stila života nepravilne ishrane i manjka aktivnosti, zahtevaju posebno kreiran tip preparata i masažnih tehnika za njihovo eleminisanje. Splet preparata koji su na bazi morskog magnezijuma, morskog blata i kofeina.
Tretman koji je najčešće sjajna završnica serije tretmana jer mu je primarni cilj da učvrsti kožu. Posebno je preporučen kod viška kože, idealan nakon porođaja. Učvršćuje se opuštena koža tela, višak kože se vidno smanjuje, vezivna vlakna se ojačavaju i reguliše se arhitektonika tkiva.
Tretman sa pakovanjem na bazi tri vrste algi moćna je pomoć u procesu redukovanja celulita i preoblikovanja kontura tela. Jednim tretmanom targetirano se deluje na više problematika: razmekšava se celulit i olakšava njegova dalja razgradnja, podstiče izbacivanje toksina i deluje na smanjenje površinske vidljivosti celulita.

Masaže

Masaža nije luksuz već je najstariji način iscelenja koji dovodi u stanje harmonije dušu i telo. Ona je važna karika u kulturi zdravog života. Masaža nije samo očaravajuća relaksacija, ona je takođe preventivna metoda protiv nakupljanja stresa i za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti. Zato vašem telu priuštite potpuno opuštanje uz prijatnu muziku i mirise esencijalnih ulja i spretne ruke terapeuta.

Masaža od glave do stopala garantuje da ste na pravom putu kada je opuštanje u pitanju. Ovo je idealan izbor za Vas ukoliko želite da smirite nervni sistem i da opustite um.
Sjajna masaža za one koje muči bol i ukočenost. Tokom terapeutske masaže imate slobodu da kažete terapeutu na koje delove tela da obrati pažnju kako bi vas doveo u željenu formu.
Tradicionalna Tajlandska masaža je terapeutska veština koja vuče svoje korene iz joge, ajurvedske medicine i Budističke duhovne prakse. To je energetska stručna terapija koja usklađuje protok vitalne energije organizma, dovodeći telo i duh u stanje ravnoteže i harmonije. Obavlja se na strunjači bez potrebe ulja.
Masaža vulkanskim kamenjem pokriva sve delove tela tako što terapeut prenosi toplotu kamenja na vaše telo masirajući Vas sa i bez kamenja. U jednom trenutku na određenim delovima tela kamenje stoji nepomično dok u drugom trenutku gubite osećaj i sve postaje nestvarno na način da ne možete da ocenite u kom trenutku terapeut koristi kamenje. Razlog zbog kojeg se to dešava je taj što kombinacijom toplote kamenja i esencijalnog ulja dostižete jako visok nivo relaksacije.
Kraljevska masaža izbor je pravog hedoniste obzirom da je reč o radu dva terapeuta na jednom gostu.
Na početku ovog tretmana terapeut u razgovoru sa gostom pronalazi odgovarajuće esencijalno ulje koje će koristiti tokom masaže. Tretman počinje dobokim udisajima i tehnikama izdisaja kako bi arome prodrle duboko u telo gosta. Na taj način osiguraće se da je gost od samog starta spreman za duboku relaksaciju i dugotrajan osećaj blaženstva.
Podeliti osećaje sa drugima zaista je divno. Osetiti kako neko Vama drag pored Vas uživa još lepše je. U jednoj prostoriji tokom couples masaže na dva različita stola za masažu radiće dva terapeuta na Vama i Vašoj dragoj osobi pružajući Vam masažu celog tela.
Masaža svećom spada u grupu holističkih masaža. Sveća je sačinjena od biljnog voska i esencijalnih ulja. Mešavina hidrira kožu i daje joj potpun sjaj i čini je mekom kao svila.
Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i šakama koje su povezane sa određenim organima. Refleksologija je jedinstvena na način da šake i stopala reflektuju svaki unutrašnji deo tela. Terapeut prati promene na šakama i stopalima i direktno deluje tako što stupa u vezu sa Vašim unutrašnjim organima a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija.

Rituali

Najčešči gosti koji se opredele za rituale su oni koji su već imali iskustva sa tradicionalnim masažama i znaju šta se može očekivati od uobičajenih tretmana tela kao što su: relaksaciona masaža, terapeutska masaža, masaža aromatičnim uljima itd. Rituali su vrem,enski duži i kompleksniji u smislu preparata koji se koriste u istim. Oni gostu pružaju dodatno iskustvo i duži efekat i benefite tretmana.

Ritual zamišljen kao put otkrića dalekog istoka, njegove toplote, darežljivosti i milenijumske tradicije. Cilj putovanja je potpuna detoksikacija, prečišćavanje tela i eliminacija svih toksina. Ritual detoksikacije kombinuje morsku vodu i komponente poreklom iz mora sa sastojcima karakterističnim za destinaciju.
Put ka dalekoj Polineziji, ritual je osmišljen kao potpuno prepuštanje i bekstvo, vreme odvojeno za brigu o sebi i skretanje misli od svega što je rutinizirana svakodnevnica savremenog stila života. Ritual kombinuje morsku vodu i komponente sa sastojcima karakterističnim za ovaj arhipelag.
Erozivna sila talasa je proizvela raznobojni pesak na obalama Atlantskog okeana i deponovanje mnoštva energetskih poludragih minerala. Ovaj ritual je revitalizujuće putovanje inspirisano morskom litoterapijom i korišćenje snage kristala koji potiču iz Afrike i ručno su obrađeni.
Perfektna alhemija između umirujuće toplote i okrepljujuće hladnoće. Ekskluzivna kreacija Arktičkih kugli, kombinacija dve jednako dobre masaže za savršenu relaksaciju, Švedske i sportske masaže.

Tretmani tela - Fruške terme -

U ponudi je jedinstven koncept koji smo nazvali "TRETMANI TELA U POTPISU FRUŠKE TERME". On se odnosi na mešavinu morskih algi sa alkoholnim napicima - zlatnim medaljama naše destilerije kao što su PREMIER RAKIJA OD KAJSIJE, PREMIER LIKER OD VIŠNJE i PREMIER CRNO PIVO. Svaki od tretmana ima različito dejstvo u zavisnosti da li je gostu potrebna dodatna snaga, da prehrani kožu ili da balansira psiho-fizičko stanje.

Mešavina mikroniziranih morskih algi i Premier rakije od kajsije namenjena je osobama koje žele da ubrzaju metabolizam, podignu nivo snage i pokrenu telo i ujedno ga prečiste. terapeut kombinuje brze i spore tehnike masaže i energično budi Vaše telo.
Indocean maska za telo u kombinaciji sa Premier likerom od višnje idealan je izbor osoba koje od tretmana očekuju harmoniju i ujednačenje. Pravi je izbor za one koji ne vole ni toplo ni hladno već da se stvari odvijaju onako kako baš treba, sa dosta kontrole i samopouzdanja.
Znamo da pivo prehranjuje kožu dok Aromacean maska i Premier crno pivo potpuno regenerišu Vašu kožu. Idealan je tretman za osobe sa suvom kožom i sa potrebom da je nutritivno obogate.