Fruske Terme-Prve terme u Srbiji!
Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

Restoran Piazza

Novo mesto okupljanja!

Restoran Piazza

Novo mesto okupljanja!

Restoran Piazza

Novo mesto okupljanja!

/
Image

Italija u srcu Fruške gore

Čarobni italijanski restoran koji će oduševiti sva vaša čula i preneti vas direktno u prelepu zemlju Italiju, otvara se u sačuvanoj prirodi prvog kondominijuma “Fruške Residence”, u sklopu rizorta Fruške terme.

Šef kuhinje, stručnjak sa bogatim iskustvom u italijanskim kulinarskim veštinama, stvaraće prava remek-dela od ukusnih pasti, rafiniranih rižota, sočnih mesnih i ribljih specijaliteta, sve do neodoljivih slatkih zalogaja. Ambijent restorana je, kako navode u rizortu, jednako važan koliko i hrana koja se servira u njemu. Prostor je osmišljen kao kombinacija rustične elegancije sa modernim notama, stvarajući toplu i prijateljsku atmosferu u kojoj će se svi osećati kao kod kuće. Plafon je napravljen od švajcarskog akustičnog materijala, u obliku reljefa Fruške gore, dok se rasvetom simuliraju sazvežđa Veliki i Mali medved.

Posebna pažnja posvećena je i izboru vina. Iz “Piazze” sa ponosom ističu i bogatu vinsku kartu koja obuhvata najbolje italijanske etikete, od čuvenih crvenih vina do osvežavajućih belih sorti. Gostima će, takođe, na usluzi biti somelijeri koji će sa zadovoljstvom preporučiti savršeno vino koje će se uklopiti uz hranu i upotpuniti celokupno iskustvo.

Nova rezervacija

Vaše novo omiljeno mesto

Otvaramo naša vrata za sve ljubitelje italijanske kuhinje i one koji žele da se prepuste izvrsnosti italijanskog kulturnog nasleđa. Neka naš italijanski restoran na Fruskoj gori postane vaše omiljeno mesto za okupljanje sa porodicom i prijateljima, proslavu posebnih trenutaka ili jednostavno uživanje u izvanrednom obroku

U sastavu rizorta su prvi adults only hotel u Srbiji “Premier Aqua”, Etno kompleks “Vrdnička kula”, prvi Movenpick hotel u zemlji Fruške terme, kao i prvo kondo naselje Fruške Residence, u sklopu kojeg će biti i vaše novo parče Italije, restoran “Piazza”.

Nova rezervacija
Image