Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

TEAM BUILDING NA FRUŠKOJ GORI

Učinite Vaš tim još jačim i složnijim i priuštite sebi i zaposlenima nešto čega će se zauvek sećati.

STVARANJE TIMA NA FRUŠKOJ GORI

Nagradite Vaše zaposlene uživanjem u najvećem vodenom svetu u zemlji.

TEAM BUILDING

Da bismo pospešili bolju komunikaciju i stimulisali timski rad u Vašoj kompaniji pripremili smo Vam paketi u kojima je komunikacija i timska saradnja presudna. Istovremeno imaćete priliku da se dobro nasmejete i iskažete svoju kreativnost

OPIS TEAM BULDING PAKETA

1.Prvi zadatak je čistač mina. Cilj igre je da svaki član tima pređe minsko polje, ali slušajući kolegu koji ga navodi. U igri ćete prepoznati koliko je važan pravilan prenos informacija, kao i to da saslušate svoje kolege.

2. Drugi zadatak je plexi box, potrebno je da uz pomoć žičica izvučete ključ koji se nalazi na dnu kutije. Ova igra će proveriti vaše strpljenje, kao i sposobnost da svi radite kao tim.

3. Slepi zidari su zadatak gde će jedan deo ekipe morati da prenosi informacije kolegama koji moraju da sklope šator, a da pri tom ne vide, imaće povez na očima. Moći ćete lako da zaključite važnost pravilne komunikacije, pravilno shvatanje i prihvatanje saveta kolega.

4. Zin je logički zadatak, koji je istovremeno i zabavan, da bi bio uspešno rešen, morate saslušati kolege i odvojiti bitne od nebitnih informacija.

  • Broj ljudi:Minimum 10
  • Info: Izuzetno zabavan i popularan program koji će vas zabaviti kad god ga se setite
Paket Radni dan Vikend
Cena 6.390 RSD po osobi 7.890 RSD po osobi

Paket uključuje:Team building paket, Vodeni svet, Ručak

Informacije i rezervacije:

Tel: +381 63 491 903
E-mail: prodaja@hotelpremier.rs

* Paket nije validan za vreme praznika ( Novogodišnji, Božićni, Uskršnji i Prvomajski praznici, Sretenje i Dan primirja)