Fruske Terme-Prve terme u Srbiji!
Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

Aktivan odmor

Petak-Ponedeljak

#
Paket aktivan za period 01.10.2022-30.11.2022.

Boravak minimum 2 noćenja, za 2 osobe

Za sve one koji žele da se kvalitetno i aktivno opuste od svakodnevnog stresa, gužve i gradske vreve, sa svojom porodicom ili prijateljima, onda je hotel Fruške Terme pravo mesto za to, sa svojom jedinstvenom ponudom za celu porodicu. Tokom dva dana od petka do nedelje uživaćete u čarima vrhunskog smeštaja, hrane, pića, jedinstvenom wellness i spa centru sa velikim brojem sadržaja na preko 10.000 m2 a na svega pola sata lagane vožnje od Novog Sada i sat vremena od Beograda. Hotel Fruške Terme smešten je na obroncima nacionalog parka Fruška gora, u predivnoj prirodi, okružen velikim brojem kulturno – istorijskih spomenika, prirodnih lepota, u čuvenoj banji Vrdnik po svojoj lekovitoj termalnoj vodi. U sklopu ove ponude, na raspolaganju su i Aktivnosti Avanturističkog Centra po Vašem izboru koji će Vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom i osvežite um i telo za nove radne pobede.

* Polupansion u hotelu „Fruške Terme“
* Korišćenje vodenog sveta - 8 termalnih bazena
* Korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina)
* 20 % popusta na masaže i tretmane
* Gratis boravak za decu do 12 godina
* Gratis bezalkoholni mini bar
* Gratis parking mesto za goste hotela u garaži hotela Fruške Terme
* Igraonica za decu u sklopu "Inspiracija" bara
* Korišćenje hotelskih kapaciteta do 18h.

Aktivnosti avanturističkog centra po izboru

* ADRENALIN PARK (Uz prethodnu rezervaciju termina najkasnije dan ranije)
* STRELIČARSTVO (Uz prethodnu rezervaciju termina najkasnije dan ranije. Imamo opremu za decu i odrasle, svi gosti stariji od 5 godina mogu učestvovati. Pre svakog ispaljivanja strela održavamo kratku obuku)
* DEČIJI IZVIĐAČKI KAMP (Uz prethodnu rezervaciju termina najkasnije dan ranije. Program kampa je koncipiran tako da deca nauče osnovne stvari aktivnosti u prirodi, poštovanja prirode, organizacije kampa, paljenja vatre, orjentiringa, radio amaterstva, prve pomoći…)

Dodatni poklon za goste hotela:

* Gosti hotela Fruške Terme nakon odjave iz soba mogu da doplate korišćenje Wellnesa & Spa centra - Vodeni svet (Zona I) (Radni dan: 2450,00 rsd, Vikend: 2950,00 rsd)

Tip smeštaja Dvokrevetna soba (vikend)
Superior soba 22.900 RSD po noći
Porodična (povezana) soba 31.900 RSD po noći
Superior apartman 34.900 RSD po noći
Lux apartman 34.900 RSD po noći
Apartman Vrdnička kula 44.900 RSD po noći
Book Now

* Paket nije validan za vreme praznika ( Novogodišnji, Božićni, Uskršnji i Prvomajski praznici, Sretenje i Dan primirja)